rubrik saknas

Hej alla blogg-läsare idag var jag inne på ganymedes en av mina kompisars gubbar som vill att jag ska hjälpa till med och gjorde tre filmer om hon gillar filmerna och släpper dom så..SNÄÄÄÄÄLLA se dom!
MvH//Sealia♥

Två små dikter...

Jag titta på en msp film av Haeli009.cool som hette Min kärlek!
i slutet så skulle två killar säga dikter detta var den först:När döden skiljer er åt kommer ni att få min mobiltelefon!
och den andra:Ni är konstiga ni är fula men jag vill ha godis!
Bra va...eller rättare sagt roliga!
Så.. nu inann jag får en till skratt atack så...
MvH(fniss)
MvH//Sealia♥ (hahahaha!)

På torsdag....GULDPANDA DAGEN PÅ PANFU!!!!!!!!

Hej på torsdag är det gp dan!!!

Psssst….på torsdag är det Guldpandadag

Hej kompisar, :)

jag skriver väldigt tyst just nu eftersom Max sover. :schock: Han mår redan lite bättre. Han sover väldigt mycket. Som ni kanske har märkt, gick jag inte till invigningspartyt. Jag hade inte hjärta att lämna Max ensam. Han hade säkert blivit svartsjuk om jag hade gått med Carl Caruso…

VAAAAA? Carl Caruso? Den dar larviga Indiana Jones kopian, var ar han?: Shock:

Oj då…Max är vaken!
Öhmm… eh ingentin. Ähhmm… visste du att det är Guldpandadag på torsdag?

På riktigt? Cool! Tills dess är jag nog frisk. Jag mår redan mycket bättre. :)

Toppen!
(Puuuuh. Där lyckades jag bra med få Max på andra tankar)

Håll höjd

Kul va? ;)


Bra va att hon stanna kvar va ;) Men


MvH//Sealia♥


sorry...

Jag tänker inte skriva så ofta och så mycket längre ( T - T ) jag har typ inget att skriva om men att sluta blogga mer tänker jag aldrig att göra!
Men...
MvH//Sealia♥

Vad ska ella välja max eller festa?!

Stackars ella på panfu kan inte välja vad hon ska gjöra på söndagen passa max eller gå på festen läs själva

Ellas dilemma

November 19th, 2011

Hallihallå kära Pandor!

Max är fortfarande sjuk :(
Den stackaren ligger i sängen med en febertermometer i munnen och hundratals använda pappersnäsdukar strödda omkring sig. Dr. Feelgood har redan varit på hembesök hos honom idag. Hon sa att Max inte får lämna sängen under de närmsta två dagarna och att han måste dricka väääääldigt mycket varmt te. Jag har gjort honom en stor kanna salvia te idag. Det är bra för hans onda hals sa Dr. Feelgood. ;)
Men nu har jag ett problem…i morgon är ju invigningsfesten av igloon! Jag ville ju gå tillsammans med Max. Men eftersom Max är sjukt så har Carl Caruso bjudot mig. Jag vill ju så gärna gå…men vem skulle då ta hand om Max?

Var tycker ni? Ska jag gå med Carl på festen i morgon eller ska jag stanna hemma med Max?

Er Ella…. aningen förvirrad. :roll:

Svårt!
Ja det var svårt! Men senare nästa dag jaa... Det har jag lagt upp på bloggen!
MvH//Sealia♥

Level dagen

Hej det är level dagen på panfu! Är nu på level 49 och fick en himmelsblå wobby men ajja idag var jag på IKEA med mormor och mamma och köpte en råtta som fick heta Råttiz som sagt blir det inga bilder för jag vet tyvärr inte hur man gör som jag skrev på ett inlägg.
Men ajja NU vet jag hur man gör så
MvH//Sealia♥

Inget lucia tåg..

Förlåt att jag inte gjort många inlägg men det är för jag har så mycket att göra Det jag vill säga är att DET BLIR INGET LUCIATÅG och jag som hadde längtat så så jag och mina kompisar har skapat ett eget en av dom som är en tjej ska vara stjärn gosse jag ska vara tärna men whatever bli vän med mig på panfu och msp (msp=moviestarplanet) Och jag heter: panfu=sealia msp=superpop444 jag vill ochså då säga att på msp är jag vip och i panfu kan man börja på igloon fast bara en isbit.

Sätt igång, igloo-byggjobbare

November 16th, 2011

Jihoooo,

den första isen har dykt upp i simbassängen. :)

Ni vet ju vad det betyder, eller?

Ja, att det har blivit vinter och att vi kommer att frysa varje gång vi går utanför dörren. Jag blev alldeles röd om näsan efter att ha promenerat genom Panfu i en timme. :(

Var inte så negativ nu! Isen betyder ju också att vi kan sätta igång med vårt nya extrajobb: byggjobbare på Panfus igloo. :) Så här går det till: gå till simbassängen, klicka på ett stycke is och ta det till Manny i djungeln. Han har redan förberett allt man behöver för en djungel-igloo och väntar bara på er. Så gör honom inte besviken. Han har gjort sig extra fin. ;)

Vill ni veta vem som är veckans Panfu-expert den här veckan? Det ska jag berätta:jenny20012

Stort grattis! Svaret på frågan “vad händer om man kastar en vattenballong i ismaskinens tratt?” är: Det kommer isbitar ur maskinen. :D

Håll höjd
Max
och Ella




MvH//Sealia♥


Rebeccas inlägg

Hej Rebecca!!!
Hej

vad är ditt favvo djur?
hund

Viken ras?
Schäfer

Vilket dataspel gillar du mest?
panfu

så vi får se om hon vill skriva nått eget men tja snart så kanske hon vill
MvH//Sealia♥             och     
Peny8♥

Level dagen

Hej idag är det level dan på panfu!
Yeah är nu på lv 48!!!
Ja det var ett kort inlägg!
MvH//Sealia♥

Grolly iphone-spel ute

Kära pandakompisar,

många av er har skrivit till oss att ni tycker “Grollys Djurvärldar” från Young Internet är superhäftigt!  :) Tusen tack för det! Young Internet-teamet tycker sånt är jättekul att höra!


Vissa har frågat om det finns en iPhone-version av “Grollys Djurvärldar”. Till er har vi riktigt goda nyheter: Från och med nu kan ni spela Grollys äventyr i Sydostasien på era iPhones! Fråga först era föräldrar om tillåtelse, sedan är det bara att spela loss! Appen kostar bara 7 kronor och den finns att hämta på AppStore.

Det är bara att söka på “Grolly” i iTunes, eller klicka på den här länken.

Ha det så kul, och håll höjd!
Max
och Ella

Ni har väll läst den på panfu bloggen skulle vilja ha det spelet ska få mammas iphone sommaren eller våren 2012



MvH//Sealia♥


Och Lucian blir....

Hej idag skulle min fröken lotta ut vem som skulle bli lucia i lucia-tåget som f-klassen och 3:orna gör jag går såklart i trean men Lucian blev Ganymedes (ett av hennes smeknamn inann jag skriver hennes riktiga nämn så ska hon säga om jag får skriva hennes riktiga eller ganymedes) Men ajja killarna blev lite missnöjda för f-klassens fröken sa att bara tärnor och stjärngossar ska vara med och en Lucia såklart ;) Dom flesta killarna har bara tomte kläder eller pepparkakskläder :/ Men ajja jag gillar mer tärnor änn lucior så jag är nöjd men ganymedes är nog chokad
MvH//Sealia♥

Jippie


Men jag kom iallafall med som en av vinnarna på panfu!

Kära Pandor och vänner av bra spökhistorier,

det glädjer oss att få presentera de stolta vinnarna i Panfus Halloween-skrivartävlingen. Det är inget för svaga nerver. Om ni redan darrar i knäna av att läsa Harry Potter så gör ni bäst i att sluta läsa nu. Här är ett bra ställe att sluta på, annars vet jag faktiskt inte vad som kan komma att hända. Muhaha. :twisted:

Var inte oroliga Pandor. Max försöker bara göra er lite rädda. Så himla läskiga är historierna inte. Bara lite grann. För säkerhets skull bör ni inte läsa berättelserna precis innan ni går och lägger er, annars…

BUH!! :D Ni är ju fortfarande här. Ni vill verkligen veta va? Förresten kommer ni att få höra av de tre vinnarna oftare. Var och en av dem får skriva en artikel och publicera den i Panfu-bloggen. :)

Innan ni läser SLUTET på historien så bör ni läsa BÖRJAN en gång till. Det låter väl förnuftigt?  Här kan ni läsa Pennys dagboksinlägg igen.

Det här var Pennys sista rader i dagboken:

Det var som en hemsk dröm. Trots detta samlade jag allt mod jag hade. Med bultande hjärta följde jag instruktionerna steg för steg. Jag knackade på dörren och sa med darrande röst: “Bing Bang Booh”. Plötsligt…

Och fortsättningen kommer från våra vinnare. Plats på scen! :)

Slut skrivet av Arora:

…så dök jag upp i en skog, i en tjock, kall och mörk skog. Men det var en ljus liten solstråle längre bort. Jag gick dit för att värma mig men så kändes det som om jag sögs in i ett underland. Jag gick fram och där såg jag en gumma. Jag frågade gumman “Var är jag och hur kommer man här ifrån?” Hon vände huvudet mot mig, log och hon sa “Oj jag får inte så många besök som förr, men du är en fin flicka.” Jag frågade igen “Var är jag och hur kommer man här ifrån?” Hon sade inget mer. Jag gick bort till ett glittrande vattenfall för att dricka. Jag tog en klunk och mumlade igen “bing bang boohhh“. Plötsligt var jag tillbaks framför dörren. Jag tänkte Hmm… undrar vad det där landet heter? Jag tänkte och tänkte igen.”Vattenlandet” viskade jag och gick iväg.

Slut skrivet av Sealia:

…så slogs porten upp och lyste. Där fanns en liten söt pokopets som grät. “Hur hamnade du där?” undrade jag. “Det kom en (snyft) fladdermus (snyft) som hade ett brev till mig”, sa pokopetsen. Han visade mig brevet. Det var likadant som mitt! “Kom så går vi hem” sa jag. Men då kom fladdermusen och blockerade oss. Det visade sig att fladdermusen hade ett märke med Evron på, så han måste jobba för Evron. Men då så kom pokopetsen som var en Woody och sprutade eld på fladdermusen. Och då kunde vi gå hem!

 

Slut skrivet av Anzy:

…öppnades dörren sakta och knarrande. Allt jag såg framför mig var ett mörkt dunkel, nästan mörkare än mörkret själv! Jag samlade mig lite och gick långsamt in i beckmörkret. Jag såg någon torna upp sig framför mig och jag kurade ihop mig till en liten boll på golvet, blundade och skrek allt vad jag orkade. Men sedan hörde jag ett bekant skrattande. Jag öppnade ögonen och såg Lenny framför mig med ett vänligt leende på läpparna. “Glad Halloween på dig Penny!” sa han och kramade om mig.

Var inte det spännande berättelser? En erkännande klapp på axeln får ni av oss! [AXELKLAPP]. Vi är mycket nyfikna på att får läsa era berättelser som ni ska skriva i bloggen. :) Panfu-centralen kommer att meddela vinnarna per mejl.

Håll höjd
Max och Ella

Kan ni gissa vilken saga jag gjorde?

Det är inte Anzys för hon har en egen blogg och jag har en ledtråd det är namnet på min blogg kan ni gissa?

svara i kommentaren.  Och svaret vaaar!!! SEALIAS!!



MvH//Sealia♥


Tyvärr

Tyvärr så kommer inga bilder för jag vet inte hur jag gör (T^T). Men ni som vet hur men gör kan väll berätta
det för mig
En god nyhet e att jag vet nu hur man gör!!!
MvH//Sealia♥

Msp

Hej var inne på msp idag och spela lite spel! jag är en mästare på casting vann tre gånger i rad!!!
MvH//Sealia♥

Present dagen på panfu

Hej alla! Jag tänker skriva lite om panfu msp girlsgogame club penguin och lite annat men ajja idag är det iallafall Present dagen på panfu man får ett litet bord med en muffins på hehe!
MvH//Sealia♥

RSS 2.0