Köpa köpa köpa...

Ledsen att jag är lite less på att skriva :(! Men idag köpte jag en ny cykel hjälm har tyvärr ingen bild på den men den var jätte fin! Jag köpte ett par jeans
En Tunika
6 par örhängen
Just nu har jag på mig dom rosa nybörjar-örhängena sitter där dom rosa satt!!!! var sakerna snygga fina fula? skriv i kommentarerna!
Och en sista bild!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag!!!!!
MvH//Sealia♥

Brons hjärta! del5

Sealia blundade hårt tills hon plötsligt hörde
-KÖRA BILA!!!! Sealia öppnade ögonen det var vanliga Panfu panfu var tillbaka sealia kände något krypande i ryggen något som gjorde henne glad!
hon kände sig som en hjälte lixom en stor person!
Hon hörde en bok dunsa ner hon öppna boken hon såg ett litet sött bokmärke som inte går att beskriva för det bokmärket var ett fantasi bokmärke altså att om man såg det såg det presic ut som trodde det skulle se ut!
hon öppna boken där bokmärket fanns och där stog det några namn plötsligt lyftes boken upp och gnistra och blänkte och glittre sen så fallde boken ner på Sealia alla pandor tittatde på sealia och hjälpte henne upp! -Men d-d-det är j-u-uu hjälteboken -dd-ddd-et står ju SEALIA! sa en panda som hette emmalur4. Sealia lyfte boken och läste strintela00, Soffe0990, sekelt34, Samanthe12345 och Sealia! Sealia var så lycklig att hon sprang upp på vulkanen och titta i teleskåpet Där såg hon evron böla och bygga snögubbe hon bah ''HAha snö!? i BITTERLAND!????!!!! HAHAHAHA! 
Plötsligt hörde hon -MAMMA PAPPA!!!! (^u^)! Hon titta bort och såg MAnzy springades till Anzy och Marty!
Sealia tänkte för sig själv'' Sådana namn sådant blir namn!'' hon titta dit dom gick började le! och sa:
-Slutet Gott! Allting Gott!!!!!
THE END!!!!!



Var den bra elr? Jag älskade den! nästa saga handlar om En tjej som heter Dalita Kristal Men som kallas för Liv
Den tjejen blir utsatt för krig och blev ensamm när hennes föreldrar kom bort och blev begravda i främmande länder! Flickan måste sluta skolan och åka till barnhem och så en dag så rymmer hon rymmer till ett berg hon rymmer till en annan stad hon rymmer till berget Sugar Peak! Hon rymmer till Oloko...!
När den e slut kommer en saga i samma serie! Historien heter ''Welcome to Oloko!'' så den andra efter den hära heter Wlcome to Oloko2!
MvH//Sealia♥

Ska komma! kanske imorrn...

Det var längesen jag skrev brons hjärta! men nu har jag gjort bilder! tänkt ut en saga efter denna komma på den komma på ett bra slut! ja och allt för att få den så spänande jag  kan!!!
Minns ni henne!? Frankie stein som jag gjorde!!!! snygg va!
Orginalet!
KANSKE KOMMER SAGAN IMORRN MEN JAG VET EJ KANSKE KANSKE INTE!!!

MvOsH//Sealia♥♥♥♥♥
oj lite många hjärtan o.o MvOsH= Med Vänliga Och Stressiga (Spända ni får välja själva) Hälsningar!

Msp

snälla
MvH//Sealia

PAnfuu

Hejsan titta vad jag gjorde igår
förlåt om jag inte bloggat så mycket men här kommer den
Vad tyckte ni??
snygg, fin......Ful....?
svara på kommentarerna!
Förresten idag är det GuldPAnda dan på panfu så logga in!
MvH//Sealia♥

Färtjänar jag en KAKA???

Ska ni testa?? ;)
MvH//Sealia♥

KUL KUL

Heeeej ! igår kväll var det discooooo!!!! azzå det var så att man betalade 30 kr till inträde så fick man ett ljus armband! jaa och så köpte jag två till senare för min sista 20 lapp och när jag betalade för en Fanta så ramla en krona av växlingen i en sprite och då fick jag en ny och sen så köpte en av mina kompisar (som kallas för ange och utalas anje) den sprite-muggen och sen så fick jag min krona!! Och ihelg så ska jag och Gany leka hon ska sova över mig från lördan till söndan!  berättar mer då!!!!
Och levelbostern funkade idag!
MvH//Sealia♥

TECKNINGS TÄVLING PÅ MSP!!!!!!

hej alla msp fans! det har börjat en tävling i forumet där man kan vinna VIP!!!
så logga in på msp och klicka på teckningstävling!!!!!
OMG!
MvH//Sealia♥
ps.sry för jag inte gort nåt inlägg på typ en månad O.O men jaaa skolan har ju börjat och jag går på teater på tisdagar och läxor... så jaa jag hinner inte skriva varje dag som jag gjorde på jul lovet! :/
men på lov då jag INTE ska vara på fritids så kommer jag skriva mer! Tråkigt nog e att det närmsta lovet ska jag vara på fritids till torsag!

Jag kommer jag kommer...

Jag har typ inte bloggat på AP-LÅNG TID typ det har varit skola teater läxor och så har man ett privat liv ochså!
tänk på det!
MvH//Sealia♥

RSS 2.0