Brons hjärta! del5

Sealia blundade hårt tills hon plötsligt hörde
-KÖRA BILA!!!! Sealia öppnade ögonen det var vanliga Panfu panfu var tillbaka sealia kände något krypande i ryggen något som gjorde henne glad!
hon kände sig som en hjälte lixom en stor person!
Hon hörde en bok dunsa ner hon öppna boken hon såg ett litet sött bokmärke som inte går att beskriva för det bokmärket var ett fantasi bokmärke altså att om man såg det såg det presic ut som trodde det skulle se ut!
hon öppna boken där bokmärket fanns och där stog det några namn plötsligt lyftes boken upp och gnistra och blänkte och glittre sen så fallde boken ner på Sealia alla pandor tittatde på sealia och hjälpte henne upp! -Men d-d-det är j-u-uu hjälteboken -dd-ddd-et står ju SEALIA! sa en panda som hette emmalur4. Sealia lyfte boken och läste strintela00, Soffe0990, sekelt34, Samanthe12345 och Sealia! Sealia var så lycklig att hon sprang upp på vulkanen och titta i teleskåpet Där såg hon evron böla och bygga snögubbe hon bah ''HAha snö!? i BITTERLAND!????!!!! HAHAHAHA! 
Plötsligt hörde hon -MAMMA PAPPA!!!! (^u^)! Hon titta bort och såg MAnzy springades till Anzy och Marty!
Sealia tänkte för sig själv'' Sådana namn sådant blir namn!'' hon titta dit dom gick började le! och sa:
-Slutet Gott! Allting Gott!!!!!
THE END!!!!!



Var den bra elr? Jag älskade den! nästa saga handlar om En tjej som heter Dalita Kristal Men som kallas för Liv
Den tjejen blir utsatt för krig och blev ensamm när hennes föreldrar kom bort och blev begravda i främmande länder! Flickan måste sluta skolan och åka till barnhem och så en dag så rymmer hon rymmer till ett berg hon rymmer till en annan stad hon rymmer till berget Sugar Peak! Hon rymmer till Oloko...!
När den e slut kommer en saga i samma serie! Historien heter ''Welcome to Oloko!'' så den andra efter den hära heter Wlcome to Oloko2!
MvH//Sealia♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0